Predstavljen teniski turnir za djevojčice i dječake

Na konferenciji za medije održanoj u 11.00 sati, 21.6. u HNK u Šibenik predstavljen je teniski turnir za djevojčice i dječake do 10 godina koji će od sutra dodatno obogatiti program 57.MDF-a.

Svi veliki umjetnici ili sportaši su krenuli s prvom prilikom pa je tako organizator TK Šubićevac odlučio zajedno s MDF-om i ove godine pružiti priliku nekim novim klincima. Podršku im je dao i Goran Ivanišević koji je i sam prošao ovo iskustvo kao i Monika Seleš i drugi renomirani sportaši koji su jednom davno bili samo klinci.

Prema riječima organizatora, na početima je bilo prijavljeno jedva 15 tak djece da bi se taj broj ove godine popeo na blizu 200 s tim da još uvijek nije zaključen. Isjkusnitreneri i organizatori iz TK Šubićevac složili su i prilagodili sistem natjecanja prema uzrastu i vjeruju da će mali natjecatelji zaslužiti svoje nagrade srčanom borbom ali i dobro se zabaviti tijekom turnira. Najavili su da će i dalje raditi na razvoju turnira i da imaj plan pozicionirti ga u sam vrh Europskih natjecanja ove vrste. Naravno, pozvani su i svi zainteresirani da dođu i uživaju u velikoj sportskoj borbi velikih-malih sportaša na teniskim terenim na Šubićevcu.